BIGOS (Polsko)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 400 g kyselého zelí, 400 g hlávkového zelí, 400 g vepřového masa, 400 g telecího masa, 300g klobásy, 300 g uzeného bůčku, 100 g sádla, 200 g rajského protlaku, 35 g sušených hub, 50 ml červeného vina, sůl, pepř, cukr.

POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrouhané hlávkové zelí zalijeme vroucí vodou, přidáme houby a 40 minut povaříme. Pokrájené kyselé zelí zalijeme vroucí vodou a necháme vařit. Maso s bůčkem osmahneme ze všech stran do růžova a necháme 40 minut povařit s kyselým zelím, dokud maso nezměkne. Pak maso vyndáme a ke kyselému zelí přidáme vařené hlávkové zelí a smícháme. Maso, bůček a oloupané klobásky nakrájíme na kousky a přidáme do zelí. Vaříme 10 minut, přidáme rajský protlak, ochutíme solí, pepřem a cukrem. Přilijeme víno, dobře promícháme a ještě 10 minut povaříme. Podáváme s brambory nebo chlebem.



BIGOS (Polsko) BIGOS (Polsko)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1352 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz